Get Adobe Flash player
Elérhetőség
an image
Medve Kúria Vendégház
4965 Kölcse, Dózsa Gy. u. 20.
Tel : 06-44-377-040

06-30-603-2735 nemethgyulane54@gmail.com

Pihenjen nálunk a Medve Kúria Vendégházban !Vendégházunk Kölcse központi helyén található. A kúriát dr. Medve Zoltán aranykulcsos királyi kamarás 1905-ben építtette nyári lakhelyéül. A ma is hatalmas kertben 120 éves fák, kisebb arborétum dicséri a kamarás úr szépérzékét éppúgy, mint a masszív, ódon épület, melyet a faluban "kastélynak" neveznek. Túr-begyben szigetként elhelyezkedő nyári lakot nem véletlenül választhatta a Méltóságos Úr és neje pihenési, nyári lakhelyéül. Pihenjen Ön is családjával, barátaival a Medve kúria hűs falai között, Szatmár legszebb táján. A madárdaltól, gerlebúgástól hangos kertben hűsöljön az évszázados gesztenyefák alatt, Kúria Vendégházunkban.


A Vendégházban 24 fő elhelyezését tudjuk biztosítani szolid árakon. Sátorozási lehetőséget nagyobb csoportnak is biztosítani tudunk. Sütési, főzési lehetőség felszerelt konyhában, és szabadtűzön is biztosított. Sportolási lehetőség, fürdőhely, horgászat 200 m-en belül biztosított. Vízi túrák kedvelőinek csónaktúrát ajánlunk az Öreg Túr folyón.
A környék bővelkedik irodalmi, történelmi emlékhelyekben, népi építészeti remekekben. Jöjjön el Tiszabecstől induló Tisza-Túrára, vagy vizitúrára a kanyargós Öreg túrra. Hajtson fejet Móricz Zsigmond, Kölcsey Ferenc emléke előtt, és a hűs Szatmárcsekei csónakos fejfás temetőben. Nézze meg működés közben a Túrisvándi vizimalmot, és a Tiszát a Nagyari Petőfi fától.